Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ παρέδωσε καινούργιους υπολογιστές και εκτυπωτές στις φοιτητικές εστίες Βόλου και Καλαμαριάς -Α. Ροκοφύλλου : Μόλις ξεκινήσαμε

Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες φοιτητών και πανεπιστημιακών Αρχών, παρέδωσε στις φοιτητικές εστίες των Πανεπιστημίων Βόλου και Καλαμαριάς ολοκαίνουργιο ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Συγκεκριμένα, στην Φοιτητική Εστία Βόλου παραδόθηκαν δύο (2) Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές  Dell, δύο (2) οθόνες 22΄, ένας (1) εκτυπωτής  HP Laser Jet M209.

Στην φοιτητική εστία Καλαμαριάς, παραδόθηκαν τέσσερις (4) Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, τέσσερις (4) οθόνες 22΄΄και δύο (2) εκτυπωτές HP M209.

Ο εξοπλισμός παραδόθηκε με εγκατεστημένα τα Windows και το MS Offline.

Η πρόεδρος του ΙΝΕΔΙΒΜ, κυρία Άννα Ροκοφύλλου δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που οι φοιτητές σε Βόλο και Καλαμαριά, θα έχουν πλέον ολοκαίνουργιο ηλεκτρονικό εξοπλισμό στις φοιτητικές τους εστίες. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, αλλά μόλις ξεκινήσαμε. Με μικρά αλλά ουσιαστικά βήματα, δρομολογούμε την πορεία για την αναμόρφωση του ΙΝΕΔΙΒΙΜ σε έναν σύγχρονο Ίδρυμα με προτεραιότητες τους φοιτητές και τις ανάγκες τους».