Στα Καλάβρυτα η πρόεδρος του ΙΝΕΔΙΒΙΜ Α. Ροκοφύλλου -Έτοιμη η μελέτη ανακαίνισης της Μαθητικής Εστίας

Η πρόεδρος του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, Άννα Ροκοφύλλου, επισκέφθηκε την Τρίτη 2 Απριλίου τα Καλάβρυτα.

Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος επισκέφθηκε επίσης την περιοχή,  η κα Ροκοφύλλου συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης των Καλαβρύτων. Θανάση Παπαδόπουλο.

Εν συνεχεία, ο δήμαρχος ξενάγησε την κυρία Ροκοφύλλου στο κτίριο της Μαθητικής Εστίας. το οποίο έχει παραχωρήσει το ΙΝΕΔΙΒΙΜ στον δήμο.

Ο κ. Παπαδόπουλος παρέδωσε στην κυρία Ροκοφύλλου την μελέτη για την ανακαίνιση της Μαθητικής εστίας Καλαβρύτων η οποία θα αξιοποιηθεί για τις ανάγκες της περιοχής. Ειδικότερα, ένα από τα κτίρια θα παραχωρηθεί στο Πανεπιστήμιο Πατρών προκειμένου να ιδρυθεί έδρα μεταπτυχιακών σπουδών για την γαλακτοκομία, ένα θα παραχωρηθεί στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, ενώ θα εγερθεί ένα συνεδριακό κέντρο και ένα ανοικτό θέατρο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στα Καλάβρυτα, η πρόεδρος του ΙΝΕΔΙΒΙΜ επισκέφθηκε μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον τόπο Θυσίας Καλαβρύτων στον λόφο του Καπή, το Μέγα Σπήλαιο, ενώ ξεναγήθηκε στον Αγροτικό Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό Καλαβρύτων και στο κτήμα των αμπελώνων της οινοποιίας Cavino.