02/27/2024 - 15:15

Η πρόεδρος του ΙΝΕΔΙΒΙΜ Άννα Ροκοφύλλου, επισκέφθηκε τις φοιτητικές και μαθητικές εστίες της Ηπείρου

Τις φοιτητικές και μαθητικές εστίες του ΙΝΕΔΙΒΙΜ στην Ήπειρο επισκέφθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο 23 και 24 Φεβρουαρίου η πρόεδρος του Ιδρύματος κα Άννα Ροκοφύλλου.

Συνοδευόμενη από τον αντιπρόεδρο του ΙΝΕΔΙΒΙΜ κ. Τάσο Μανδραπήλια, η κα Ροκοφύλλου θέλησε να διαπιστώσει διά ζώσης τις ανάγκες  των φοιτητών στην περιοχή. 

Στην φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συναντήθηκαν με την πρύτανη κα Άννα Μπατιστάτου καθώς και με αντιπροσωπεία φοιτητών. Άκουσαν τα αιτήματα τους και είδαν διά ζώσης την κατάσταση που επικρατεί.   

Μέριμνα της διοίκησης του ΙΝΕΔΙΒΙΜ είναι να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των φοιτητών αλλά και να πάρει άδεια λειτουργίας το εστιατόριο ώστε να μπορεί να παρασκευάζεται επί τόπου το φαγητό. 

Το Σάββατο, η πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΙΝΕΔΙΒΜ επισκέφθηκαν τις μαθητικές εστίες στην Πωγωνιανή, στο Δελβινάκι και στα Δολιανά Ηπείρου. 

Οι επισκέψεις της ηγεσίας του ΙΝΕΔΙΒΙΜ σε εστίες αρμοδιότητας του ιδρύματος έχουν ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του 2023 και θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα ώστε να σχηματιστεί συνολική εικόνα των αναγκών των φοιτητών και των εστιών, αλλά και να παρακολουθείται η πρόοδος των παρεμβάσεων.