09/24/2024 - 19:09

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ -ΜΗΤΡΩΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Σ.Α.Ε.Κ.) ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Ε.Σ.Κ.)

Ενημερώνονται οι υποψήφιοι εκπαιδευτές Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Σ.Α.Ε.Κ. και Ε.Σ.Κ. αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού  ότι ο διοικητικός έλεγχος των δικαιολογητικών των αιτήσεων ολοκληρώθηκε. 
Σύμφωνα με τη με αριθμ. πρωτ. 604/532/18753/20-8-2024 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, η οποία έχει εγκριθεί με τη με αριθμ. πρωτ. 12158/717/19.08.2024 (ΑΔΑ:6ΗΞΓ46ΨΖΣΠ-73Η) Απόφαση Δ.Σ. ΙΝΕΔΙΒΙΜ/Κεφάλαιο 4 δίνεται η δυνατότητα υποβολής ενστάσεων
Επισημαίνεται ότι και στην υποβολή των ενστάσεων, όπως ίσχυε και στην υποβολή των αιτήσεων, ισχύει ότι «Μετά την οριστική υποβολή της ένστασης καμία τροποποίηση δεν είναι δυνατή».


Συγκεκριμένα από την Τετάρτη  25 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.00 έως το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.00 δίνεται η δυνατότητα υποβολής αιτήματος ένστασης επί της έκβασης του διοικητικού ελέγχου αποκλειστικά επί συγκεκριμένου/ων πεδίου/ων.
Αίτημα ένστασης επί του συνόλου των πεδίων της αίτησης θα απορρίπτεται. Η υποβολή αιτήματος ένστασης θα γίνεται αποκλειστικά στο πεδίο Ένσταση εντός της ατομικής καρτέλας του ηλεκτρονικού μητρώου του κάθε μέλους στην ψηφιακή πλατφόρμα του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των  Σ.Α.Ε.Κ./Ε.Σ.Κ. (https://mitrwosaek.inedivim.gr/#login). 
Κάθε άλλο αίτημα επανεξέτασης του διοικητικού ελέγχου, μετά τη λήξη της παραπάνω προθεσμίας και εκτός συστήματος, δε θα ληφθεί υπόψη και δε θα εξετάζεται.

 

ESPA